Wist u dat?

Datum: 28-8-2017

Dat wij u iedere maandag en donderdag u online live bijpraten over actuele gebeurtenissen op de beurs en hierbij onze visie geven. Dit in samenwerking met de Commerzbank.

Maandag om 12.00 tot 12.30 uur: de Week Forcast

In de Week Forcast wordt elke maandag vooruitgeblikt naar de aankomende beursweek door Commerzbank en onze beurshandelaren.

Wat doen de verschillende activa klassen? Wat zijn de beste AEX-performers? Welke macro- en micro data zijn deze beursweek belangrijk? Hoe staan de markten er technisch en fundamenteel voor? Wat is het beleggersentiment? Waar zitten de opportuniteiten, en waar moeten we op letten? En voornamelijk, hoe kunnen wij hierop inspelen? 

Tijdens het seminar kunt u deelnemen aan polls, vragen stellen aan de verschillende presentatoren, en u kunt u natuurlijk laten inspireren door nieuwe handelsideeën. 

Meldt u hier aan.

Donderdag van 12.00 tot 12.30 uur de Beurschat.

Ook hier kunt u live al uw vragen stellen aan onze beurshandelaren. Van aandelen tot zilver, al uw vragen zijn van harte welkom.

Meldt u hier aan, en stel uw vragen!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.