Welke aandelen zijn de kanshebbers voor 2019

Datum: 2018-11-21

De vijf Nederlandse aandelen die je volgens John Beijer (TurboTrends) moet hebben in 2019. En Christophe Cox (Commerzbank) legt uit hoe beursproducten werken en op welke manier deze producten helpen om uw rendement te verhogen en hoe u uw risico kunt beperken.

In deze uitzending wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar 2019. Welke kansen en risico’s  volgend jaar zien John en Christophe?

John pitcht 5 Nederlandse aandelen die het wel eens zouden kunnen maken in het aankomende jaar. Daarnaast zal hij ook toelichten waar de risco’s zich in de markt bevinden

Dit webinar wordt gepresenteerd door Janneke Willemse, beurscommentator RTL Z.

De Fear & Greed index staat zeer laag. Beleggers zijn angstig. Moeten we nu extra voorzichtig zijn, of is de index juist een contra-indicator? Hoe bouw je een buffer op tegen koersdalingen? En hoe is het mogelijk om wel rendement te maken met deze marktomstandigheden?

Doe mee met ons seminar en je weet precies waar je op moet letten in 2019 en waar de kansen liggen volgens uitgebreide fundamentele en technische analyses.

Klik hier om u in te schrijven voor de Online Seminar bij RTLZ

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.