Ontmoet ons in Breukelen

Datum: 8-6-2017

Alles wat u wilt weten over het seminar

Lage rentestanden, verkiezingen in Europa, de Amerikaanse president Donald Trump en geopolitieke spanningen houden de markten bezig. Beleggen is echter vooruitzien: gaat de AEX nu eindelijk naar de 560 punten? Wanneer dit kan gaan gebeuren is dan de volgende vraag.

Timing is van cruciaal belang in de hedendaagse bewegelijke markten. Turbotrends werkt met computergestuurde handelsmodellen, oftewel autotrading. John Beijer, Senior Analist zal aan de hand van concrete voorbeelden duidelijke aan- en verkoopsignalen in dit seminar meegeven. Zijn kooplijst 2017 staat ook dit jaar alweer in de top 3 van de bekende beleggerswebsite belegger.nl

Maar u kunt ook met zijn visie aan de slag door gebruik te maken van verschillende beursproducten, waaronder Turbo’s. Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten geeft meer uitleg over de werking van deze beursproducten, en gaat in op de risico's en kosten.

 

TurboTrends maakt gebruik van handelssystemen die zowel korte-, als lange termijn trends in de financiële markten ontdekt.
De indicatoren zijn dusdanig afgesteld dat er ingespeeld kan worden op kleine en grote bewegingen van de AEX-index, Blue Chip en Midcap fondsen, DAX, Eurostoxx50, Bund, S&P index, goud, valuta, rente etc…

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om deze bijzondere avond gratis bij te wonen !

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.