Het voorjaar in met 10 Hollandse beleggingstips!

Datum: 23-3-2017

Wilt u weten welke fondsen op het Damrak het komende voorjaar kunnen gaan stralen? En hoe u de portefeuille kunt beschermen tegen een onverwachtse verslechtering van het beursklimaat?    

Volg dan op donderdag 23 maart het gratis online seminar van John Beijer, senior analist bij Turbo Trends en Productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten.

Klik hier om het DFT online seminar terug te kijken!  

Het eerste kwartaal van 2017 verliep zeer voorspoedig voor de AEX. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom naar het hoogste niveau sinds augustus 2015 naar een stand van boven de 500 punten.   

John Beijer zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa. Daarnaast geeft hij aan welke fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen met tien concrete handelstips op Nederlandse aandelen.

 Verder komt aan de orde hoe u de portefeuille kunt beschermen bij een verslechterde gang van zaken op de aandelenmarkten en welke gevolgen de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland hebben voor u als belegger.  

Christophe Cox laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op de marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan de producten zijn verbonden.  

Neem deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie. 

We zien u graag donderdagavond 23 maart 2017 om 20u online om 10 Hollandse tips te bespreken en uw kans op rendement te verhogen.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.