Seminars

Beursfoon on Tour. Al meer dan 20 jaar is Beursfoon aanwezig op financiele markten en komen dit najaar weer naar u toe. Beursfoon bestaat al meer dan 20 jaar en is marktleider in de Benelux op het geven van handelssignalen via sms en email, 0900 informatielijnen en autotrading. 

Wij bieden onze klanten een compleet scala aan diensten die variëren van autotrading, handelssignalen via sms, email en beursnieuws.

Onze klanten kunnen terugvallen op een team van hoogwaardige en bekwame beleggingsprofessionals. Alles staat in het teken van het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten.  

Beursfoon lanceert in 2018 een aantal nieuwe producten en geeft haar visie over de financiele markten.

Tijdens deze seminars praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen rondom autotrading en de behaalde rendementen. Tevens geeft onze eigen topanalist John Beijer zijn visie voor de komende periode en heeft hij voor u 10 concrete tips waarmee u gelijk aan de slag kunt gaan. 

Agenda:

18 januari 2018: DFT (de financiële telegraaf) Online Seminar. Start 20.00 uur.

9 februari 2018: AEX experience. Locatie Beursplein 5 Amsterdam. Start 09.00 uur

22 maart 2018: DFT (de financiële telegraaf) Online Seminar. Start 20.00 uur.

 Toegang voor de online events zijn uiteraard gratis, voor de Beleggersfair hebben wij voor de 1e 100 Beursfoon aanmeldingen gratis toegangskaarten gereserveerd. ( op = op) Meldt u hier aan.

 Bekijk hier de Week Forcast terug:

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.