2018

 

 

Resultaat 2018

Op 2 Januari zijn we weer van start met een startkapitaal van 20.000 Euro, zoals gebruikelijk de laatste 22 jaar! Ook 2018 belooft een zeer bewegelijk, maar mooi beurs jaar teworden. Als we de meningen van alle partijen en analisten mogen geloven, gaan we bewegen tussen 530 en 625. Wij hebben een koersdoel voor de AEX 609.

Door de mooie bewegingen is het voor u misschien wel het juiste moment om een nieuwe dimensie aan uw handelsactiviteiten toe te voegen: Opties, Futures & Turbo`s. Voor de winstmogelijkheden van Opties, Futures & Turbo`s maakt het trouwens niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt en aan beweging is er zeker geen gebrek...  

In de grafieken ziet U het bijbehorende percentage. 

Het resultaat wordt met een vertraging van maximaal 14 dagen bijgewerkt, uiteraard kunnen de leden de actuele signalen bekijken in de database met hun username en pincode.  

Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, om te kijken welke strategie wel, of niet bij u past.  

*Abonnements fee niet in begrepen (1600 euro per 20mnd)  

De strategieën die wij toepassen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Aandelen, Opties of de andere systemen en U kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt U per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben. 

Wilt u ook al onze handelssignalen live ontvangen? neem dan nu een abonnement en zo bent U altijd up to date van de ontwikkelingen op de financiele markten en maakt U kans om een prachtig rendement te behalen. Duizenden beleggers gingen U voor.

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.