2012

Resultaat 2012


Op 2 Januari zijn we weer van start met een startkapitaal van 20.000 Euro, zoals gebruikelijk de laatste 15 jaar!. Als we de meningen van alle partijen en analisten mogen geloven, belooft 2012 een zeer mooi, maar bewegelijk jaar te worden. Wat zal 2012 ons brengen, we hebben twee koersdoelen voor de AEX, 350 en 374, maar andere partijen geloven juist in een AEX op 250. Door de mooie bewegingen is het voor u misschien wel het juiste moment om een nieuwe dimensie aan uw handelsactiviteiten toe te voegen: Opties, Futures & Turbo`s. Voor de winstmogelijkheden van Opties, Futures & Turbo`s maakt het touwens niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt en aan beweging is er zeker geen gebrek...

 

Het bruto resultaat van de Aandelen over 2012 is: + 16.570 Euro (+41%)*

Het bruto resultaat van de Dax Futures over 2012 is: + 3.406 Euro (+136%)*

Het bruto resultaat van de Optie Strategie over 2012 is: + 11.145 Euro (+42%)*

Het bruto resultaat van Turbotrends over 2012: + 1726,20 Euro (+12%)*

 

Het resultaat van het nieuwe beleggen is vanaf 1 Januari tot nu + 16.814 Euro (+84%)*

 

Het resultaat wordt met een vertraging van maximaal 14 dagen bijgewerkt, uiteraard kunnen de leden de actuele signalen bekijken in de database met hun username en pincode. Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, om te kijken welke strategie wel, of niet bij u past.

*Abonnements fee niet in begrepen (1600 euro per 9mnd)

De strategieën die wij toepassen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Aandelen, Opties of Dax futures en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.