Turbos

Resultaat 2007


Ook in 2007 zijn we op 2 Januari weer gestart met een startkapitaal van 15.000 Euro. Ook 2007 was een leuk beursjaar met veel beweging. Door de mooie bewegingen is het voor u misschien wel het juiste moment om een nieuwe dimensie aan uw handelsactiviteiten toe te voegen: Turbo`s. Voor de winstmogelijkheden van Turbo`s maakt het touwens niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt en aan beweging is er zeker geen gebrek...


Het bruto resultaat van de Turbotrends in 2007 is + 14.846,83 Euro (+98,96%)  

 

De strategieen die wij toepassen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Turbo`s en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per Turbo zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.
 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.