DAX Futures

Resultaat Dax Futures


Met Future Alert DAX van de Beursfoon beginnen wij aan het begin van het jaar, dus nu op 02-01-2007, met een startkapitaal van 10.000 Euro. Dit doen wij ieder jaar. Met onze dagelijkse updates gaan wij Long of Short met de DAX Future, wij handelen alleen intraday zoals dat heet, dit betekent dus s`ochtends inkopen en s`middags weer verkopen, ook hanteren we een stop loss onder de futures van 10 a 20 punten en proberen we 30 a 40 punten winst te maken. Het verlies kan dus niet meer worden dan 10 a 20 punten en de winst loopt op tot 30 a 40 punten, tegen een goede actie kunnen we dus vier foute zetten. Zo proberen we dus iedere week een stap voorwaarts te maken met de winst.


Het bruto resultaat van de Dax Futures is vanaf  1 Januari tot 31 December +5747.50 Euro (+57%)


Onze leden krijgen de handels signalen direct live bij hun thuis bezorgd via SmS, E-mail en kunnen ze overal ter wereld opvragen doormiddel van een password en inlogcode in onze database.


De voordelen:

- Nooit meer achter de beleggingsfeiten aanlopen met mechanisch handelssysteem
- Professionele informatie én snelheid voor de particuliere belegger
- Optimaal profiteren van korte termijn kansen
- En toch steeds zelf beslissen of u wel of niet koopt 
- Grote liquiditeit. Dankzij het grotere actieve volume is het eenvoudiger om DAX futures te kopen of verkopen voor de gewenste koers. 

Het resultaat vindt U ook in dit overzicht. Onder transacties wordt verstaan aankoop gevolgd door verkoop, resulterend in winst/verlies. Hieronder vind u een overzicht van alle ingesproken aan- en verkooptransacties welke betrekking hebben op Dax futures van 2 januari tot heden, met het bijbehorende behaalde rendement van De Beursfoon 0900 51 51 666 : 

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.