Turbos

Resultaat 2006


In 2006 zijn we op 2 Januari gestart met een startkapitaal van 15.000 Euro, het sentiment heeft vanaf Oktober 2005 een positieve impuls gekregen en wij zijn vanaf 385 flink opgelopen. 2006 was een leuk beursjaar met veel beweging. Voor de handelsmethodiek van turbotrends maakt het echter niet uit welke richting de financiele markten bewegen en hierdoor is het rendement de afgelopen jaren al erg stabiel. Als de markten in beweging zijn, laten de handelssystemen van turbotrends prachtige resultaten zien. U kunt hieronder de resultaten per maand aanklikken en zo kunt U zien per actie wat onze handelssignalen U hadden kunnen opleveren.


Het bruto resultaat van de Turbotrends in 2006 is + 10.568,07 Euro (+70.45%)  

 

De strategieen die wij toepassen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Turbo`s en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per Turbo zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben. 

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.