Optie's

Resultaat 2006


Ook in 2006 zijn we op 2 Januari weer gestart met een startkapitaal van 20.000 Euro, zoals gebruikelijk de laatste 10 jaar, het sentiment heeft vanaf Oktober 2005 een positieve impuls gekregen en wij zijn vanaf 385 flink opgelopen. Ook 2006 was een leuk beursjaar met veel beweging. Door de mooie bewegingen is het voor u misschien wel het juiste moment om een nieuwe dimensie aan uw handelsactiviteiten toe te voegen: Opties & futures. Voor de winstmogelijkheden van Opties & futures maakt het touwens niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt en aan beweging is er zeker geen gebrek...


Het bruto resultaat van de Opties in 2006 is + 10.410 Euro (+51%)  


Het bruto resultaat van de Dax Futures in 2006 is + 4.475.50 Euro (+45%)


Het bruto resultaat van de Aandelen in 2006 is + 32.290.00 Euro (+71%)


De strategieën die wij toepassen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Opties, Aandelen of Daxfutures en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.