DAX Futures

Met Future Alert DAX van de Beursfoon beginnen wij aan het begin van het jaar, dus nu op 02-01-2005, met een startkapitaal van 10.000 Euro. Dit doen wij ieder jaar. Met onze dagelijkse updates gaan wij Long of Short met de DAX Future, wij handelen alleen intraday zoals dat heet, dit betekent dus s`ochtends inkopen en s`middags weer verkopen, ook hanteren we altijd een stop loss onder de futures van 10 punten en proberen we 40 punten winst te maken. Het verlies kan dus niet meer worden dan 10 punten en de winst loopt op tot 35 a 40 punten, tegen een goede actie kunnen we dus vier foute zetten. Zo komen we dus iedere week een stap voorwaarts met de winst.


Het resultaat vindt U ook in dit overzicht. Onder transacties wordt verstaan aankoop gevolgd door verkoop, resulterend in winst/verlies. Steekproefsgewijs kunt U ook online afschriften van een aantal transacties opvragen. Hieronder vind u een overzicht van alle ingesproken aan- en verkooptransacties welke betrekking hebben op Dax futures van 2 januari tot heden, met het bijbehorende behaalde rendement van De Beursfoon 0900 51 51 666 : 


Het bruto resultaat van de Dax Future in 2005 is + 14160,00 Euro (+141%)

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.