Aandelen

Resultaat Aandelen Research


De strategie die wij voeren met onze aandelen research is in principe heel simpel. Onze modelportefeuille heeft een startkapitaal van 45.000 Euro en de handelssignalen die U hieronder ziet, U kunt klikken op toon details, hebben betrekking op deze modelportefeuille.

 

Wij proberen door middel van onze handelsexpertise en de mechanische handelssytemen die fondsen eruit te filteren waarvan wij denken dat ze de komende tijd de markten zullen gaan outperformen. De posities die wij hebben, worden redelijk snel weer gesloten en we hebben dus een vrij grote omloopsnelheid in de portefeuille. Ten opzichte van de optie- en future portefeuille zijn de fluctuaties veel minder heftig, omdat je de aandelen in principe gewoon altijd vast kan houden, ten opzichte van opties, die natuurlijk altijd een bepaalde looptijd hebben.

 

Het bruto resultaat van de Aandelen in 2005 is + 49660,00 Euro (+110%)

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.