2005

Resultaat 2005


Ook in 2005 was het start kapitaal op 2 Januari 20.000 Euro, zoals gebruikelijk de laatste 10 jaar, het was een leuk en bewegelijk jaar, voor ons dus weer ideaal om te handelen. De strategieën die wij toe passen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, wij zitten er met ons team de hele dag bovenop, en dat is volgens ons echt nodig als je mooie winsten wil maken met opties en futures.


Het bruto resultaat van de opties is in 2005 + 15620,00 Euro (+80%)


Het bruto resultaat van de Dax Futures in 2005 + 14160,00 Euro (+141%)


Het bruto resultaat van de Aandelen in 2005 is + 49660,00 Euro (+110%)


Klik op Opties, Aandelen of Daxfutures aan de linkerzijde en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben. Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, om te kijken welke strategie wel, of niet bij u past.
*Abonnements fee niet in begrepen (1600 euro per 9mnd)

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.