Optie's

Resultaat 2004


Ook in 2004 was het start kapitaal op 2 Januari 20.000 Euro, zoals gebruikelijk de laatste 10 jaar, het was een leuk en bewegelijk jaar, voor ons dus weer ideaal om te handelen en onze signalen behaalde meer dan 200% rendement in dit jaar. Medio 2004 zijn we wel op veler verzoek van de Eurostoxx 50 Future over gestapt naar makkelijker verhandelbare Dax Future, uiteraard hebben we dat allemaal mee genomen in het overzicht aan de linkerzijde.


De strategieën die wij toe passen zal al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Opties, Aandelen of Daxfutures en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.


Het bruto resultaat van de opties is in 2004 + 35645,00 Euro (+178%)


Het bruto resultaat van de Eurostoxx en Dax Futures in 2004 + 2260,00 Euro (+23%)


Het bruto resultaat van de Aandelen in 2004 is + 44635,00 Euro (+98%)

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.