DAX Futures

Met Future Alert Eurostoxx van de Beursfoon beginnen wij aan het begin van het jaar, dus nu op 02-01-2004, met een startkapitaal van 10.000 Euro. Dit doen wij ieder jaar. Met onze dagelijkse updates gaan wij Long of Short met de Eurostoxx 50 Future, medio 2004 zijn we op het verzoek van onze klanten over gestapt van de Eurostoxx futures naar de meer bekende Dax Future, deze wordt trouwens ook gewoon verhandeld op de Eurex. 


Het resultaat vindt U ook in dit overzicht. Onder transacties wordt verstaan aankoop gevolgd door verkoop, resulterend in winst/verlies. Steekproefsgewijs kunt U ook online afschriften van een aantal transacties opvragen. Hieronder vind u een overzicht van alle ingesproken aan- en verkooptransacties welke betrekking hebben op Eurostoxx 50 futures van 2 januari tot heden, met het bijbehorende behaalde rendement van De Beursfoon 0900 51 51 666 : 


Het bruto resultaat van de Eurostoxx en Dax Futures in 2004 + 2260,00 Euro (+23%)

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.