2003

Resultaat 2003


Ook in 2003 was het start kapitaal op 2 Januari 20.000 Euro, zoals gebruikelijk bij ons, het was een leuk en bewegelijk jaar, voor ons dus weer ideaal om te handelen en onze signalen behaalden meer dan 240% rendement in dit jaar. Met onze modelportefeuille hebben wij dus een startkapitaal van 20.000 Euro, maar we handelen niet alleen in de opties, maar ook regelmatig wordt er een Aex future aan- of verkocht. Deze staan ook netjes in ons optie-overzicht en als U in het overzicht klikt op het woord FTI, dan ziet U een keurig overzicht van alle Aex future transacties. Hieronder hebben we even gespecificeerd wat de optie en futures apart behaald hebben. Als U was gestart met 20.000 Euro, had U dus een bruto rendement behaald van 240%.


Ook de Eurostoxx futures gingen er goed, met onze handelssignalen behaalde men een resultaat van ruim 130%, uiteraard hebben we dat allemaal mee genomen in het overzicht aan de linkerzijde. 


Het bruto resultaat van de Opties is in 2003 + 17560,00 Euro (+88%)


 

Het bruto resultaat van de AEX Future is in 2003 + 31710,00 Euro (+159%)


Het bruto resultaat van de Eurostoxx Futures in 2003 + 13470,00 Euro (+134%)


De strategieën die wij toe passen zal al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Opties, Aandelen of Eurostoxx futures en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.

 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.