Optie's

Resultaat 1997   Ook in 1997 was het start kapitaal op 2 Januari 20.000 Euro, zoals gebruikelijk bij ons, het was een leuk en bewegelijk jaar, eigenlijk waren dit de gouden jaren, immers alls wat je kocht, stond een week later op winst, het bleef maar omhoog gaan in dit jaar, voor ons dus weer ideaal om te handelen. Met onze modelportefeuille hebben wij dus een startkapitaal van 20.000 Euro, maar we handelen niet alleen in de opties, maar ook regelmatig wordt er een Aex future aan- of verkocht. Deze staan ook netjes in ons optie-overzicht. Ons bedrijf is in 1996 van start gegaan, echter vanaf November 1997 zijn we het trackrecord op de site gaan bij houden.   Het bruto resultaat van de Opties is in 1997 + 8.281 Euro (+40%)   De strategieën die wij toe passen zal al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Opties, en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.
 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.