Resultaat systemen

Hieronder vindt u de automatische handelssystemen die door Beursfoon worden aangeboden. De systemen kunnen zowel in opgaande- als neergaande markten rendement maken. Onze systemen geven signalen voor o.a. de Aex, Dax, Eurostoxx, Nasdaq en de S&P index. We hebben ook 2 renteproducten op de Bund & Bobl futures. Tevens geven we handelssignalen voor het Goud, Olie en de Euro/Dollar. Als u tegelijk in meerdere producten belegt, doet u aan additionele risicospreiding en dat zal het rendement op langere termijn zeker ten goede kunnen komen.

Immers, het rendement daar draait het bij beleggen allemaal om. Uiteraard is het allemaal ook zeer boeiend en spannend, maar wat er uiteindelijk overblijft aan de onderkant van de streep daar gaat het toch allemaal om.

Op deze pagina kunt u ons trackrecord bekijken per systeem, vanaf 1996 tot heden. Als u op het systeem van uw keuze klikt, hieronder, dan kunt u alles ook nog eens per maand en per transactie verder specificeren.

Uiteraard is het ook in grafiekvorm te lezen om alles zo transparant mogelijk te maken voor onze klanten. Ook kunt u per systeem zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben. Onder transacties wordt verstaan; aankoop gevolgd door verkoop, resulterend in winst/verlies. Het rendement is bruto.