2016

Resultaat 2016

Op 4 Januari zijn we weer van start met een startkapitaal van 20.000 Euro, zoals gebruikelijk de laatste 19 jaar!. Ook 2016 belooft een zeer bewegelijk, maar mooi beurs jaar teworden. Als we de meningen van alle partijen en analisten mogen geloven, gaan we bewegen tussen 350 en 500. Wij hebben twee koersdoelen voor de AEX, 475 en 500. 

 

Door de mooie bewegingen is het voor u misschien wel het juiste moment om een nieuwe dimensie aan uw handelsactiviteiten toe te voegen: Opties, Futures & Turbo`s. Voor de winstmogelijkheden van Opties, Futures & Turbo`s maakt het trouwens niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt en aan beweging is er zeker geen gebrek...

 

Het bruto resultaat van de Aandelen is vanaf 1 Januari tot nu + 12.923 Euro (+30,9%)
Het bruto resultaat van de Optiestrategie is vanaf 1 Januari - nu  + 5590 Euro (+28%)*   
Het bruto resultaat van Turbotrends is vanaf 1 Januari tot heden: +925,4 Euro (+9%)*

  

Het resultaat wordt met een vertraging van maximaal 14 dagen bijgewerkt, uiteraard kunnen de leden de actuele signalen bekijken in de database met hun username en pincode. Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, om te kijken welke strategie wel, of niet bij u past. *Abonnements fee niet in begrepen (1600 euro per 9mnd)

 

De strategieën die wij toepassen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Aandelen, Opties of Dax futures en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.
 

Wilt u ook al onze handelssignalen live ontvangen? neem dan nu een abonnement en zo bent U altijd up to date van de ontwikkelingen op de financiele markten en maakt U kans om een prachtig rendement te behalen. Duizenden beleggers gingen U voor.

 

 

 

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.