Reklame

Beursfoon & Reklame

Beursfoon bestaat al 22 jaar, in onze lange historie hebben we op allerlei wijze reclame gemaakt, hieronder vind een slechts een greep van onze diverse radio & TV commercials O.A.

Ook wordt regelmatig door diverse media de mening gevraagd van onze analisten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn de verwachte gang van zaken op de financiële markten. Op de televisie wordt frequent onze mening gevraagd in financiële programma`s en sinds kort zijn we ook via Radio te beluisteren. Daarnaast publiceren wij via diverse media ons dagcommentaar. Kijk hieronder voor meer informatie en voorbeelden van recente publicaties. Zo is analist John Beijer maandelijks te beluisteren op BNR.

Verder zijn de professionals van Beursfoon ook prominent aanwezig op het internet, in diverse dag- en vakbladen. Er wordt niet geschroomd concrete commentaren te geven op de prestaties van bedrijven en beurzen en schrijven wij columns voor Beurs.nlBeursgorillaBelegger.nlRTLZBehr.nlIEX.nlZ24.nl FD.nl DFT.nl etc etct.

Klik hier voor een impresie van ons seminar met 400 bezoekers 

Beursfoon bestaat al 22 jaar, in onze lange historie hebben we op allerlei wijze reclame gemaakt, hieronder vind een 

slechts een greep van onze diverse radio & TV commercials O.A.

[ Business class van Harry Mens ] [ Business News radio ] [ Finance Television ]

RTLZ ] [ Finance Television ] [ Radio 1 ] [ Telegraaf ] [ BNR Radio ] [ Ondernemerszaken RTLZ ]

Beursfoon en haar medewerkers zijn wisten 2x op rij de kooplijst award te winnen in 2012, 2013 en 2017! John Beijer is in 2014 & 2015 genomineerd als Beursexpert voor een Gouden stier. In 2018 voor de Cashcow Award als beste Beleggingsexpert 2018.

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.