Abonnement Pro

Geen emotie is meer winst! Dat is de slogan die voor velen van U van toepassing is. In Nederland is automatisch handelen nog vrij onbekend, echter in Amerika en Engeland is volledig automatisch handelen inmiddels razend populair. Het nieuwe beleggen is momenteel door de onzekerheid op de financiële markten natuurlijk een hot item, immers, één seconde kan het verschil zijn tussen winnen of verliezen op de beurs!!

Beursfoon bestaat al 23 jaar en is marktleider in de Benelux op het geven van handelssignalen via sms en email, 0900 informatielijnen en autotrading. Wij bieden onze klanten een compleet scala aan diensten die variëren van autotrading, handelssignalen via sms, whatsapp, email en beursnieuws. Onze klanten kunnen terugvallen op een team van hoogwaardige en bekwame beleggingsprofessionals. Alles staat in het teken van het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten. 

J.P. Morgan en andere grote zakenbanken in de VS behalen jaar in, jaar uit enorme rendementen met het traden via robots. De computerhandel, zoals dit ook wel wordt genoemd, is er mede verantwoordelijk voor dat 80 procent van de transacties niet meer op Wall Street wordt gedaan, maar in enorme computerbunkers.

Beursfoon lanceert nu dit in Nederland. Met een startkapitaal van 2500 euro kunt U al meedoen in onze producten. Deze hebben wij gekoppeld aan ons mechanische handelssysteem, oftewel het nieuwe beleggen.

Wat vinden onze klanten van Autotrading? bekijk hier de video!

De financiele markten laten iedere dag forse uitslagen zien. Door middel van computergestuurde handelsmodellen en het research team van Beursfoon, dat iedere dag van 08.00 tot 22.00 uur aanwezig is om de markten te analyseren, kunnen wij de kansen benutten. 

Onze systemen zijn ontworpen om trends te detecteren van elke omvang, van klein naar groot en onze computers genereren aan de hand van algoritmes signalen voor diverse indices en aandelen o.a. AEX, Bund, CAC, Dax, Nasdaq, S&P, Goud, Euro/Dollar Eurostoxx. etc etc Onze systemen verdienen geld bij zowel stijgende als dalende markten!!

Wij houden het simpel en duidelijk:

1) U kunt er uiteraard voor kiezen om onze handelssignalen per sms, whatsapp en email te laten bezorgen en deze kunt U dan bij uw eigen bank of broker zelf uitvoeren. In de berichten die we naar U toe sturen, staat heel helder wat er moet gebeuren en wat op dat moment de koers is.

2) Indien U door tijd- of kennisgebrek de handelssignalen direct wilt laten uitvoeren op uw eigen beleggingsrekening kan dat door middel van de tradeconnector. De tradeconnector is software die alle rekeningen samenvoegt en het handelssignaal uitvoert, oftewel automatisch handelen.

Dit is met name erg geschikt voor de snelle optie & future handel. Uiteraard kunt U dit 24 uur per dag, 7 dagen in de week live volgen op uw eigen beleggingsrekening door middel van uw pincode en wachtwoord en/of we sturen alle signalen per sms en email naar U toe. In de praktijk komt het erop neer, als ons systeem 500 euro verdient, verdient U dat ook. Kortom, gezamenlijke in- en verkoop. U kunt meedoen vanaf 2500 euro en wij hebben 10 verschillende handels signalen voor aandelen, opties, futures en turbo`s.

Uw belang is ons belang; wat kost het?

Beursfoon is zeer transparant en U heeft alleen abonnementskosten. Deze zijn 1600 euro per 20 maanden, oftewel, 80 euro per maand en hiervoor ontvangt U al onze handelssignalen. Iedere werkdag ontvangt U van onze analisten een nieuwsflash per email met daarin een video waarin uitleg wordt gegeven wat de verwachtingen zijn voor de Aex index. Ook kunt U als lid onze handelssystemen live volgen door in te loggen op onze website waar U realtime de handelssystemen ziet draaien.

Alle Aex fondsen, Midkap fondsen en nationale- en internationale indices worden iedere dag gescreend door ons research team en U krijgt dan een buy en sell lijst waarin heel helder het signaal staat voor het desbetreffende aandeel of index en het bijbehorende koersdoel en stoploss niveau. Zo bent U altijd up to date van de ontwikkelingen op de financiele markten en maakt U kans om een prachtig rendement te behalen. Duizenden beleggers gingen U voor.

 

Ik word lid

Uw voordelen op een rij:.

* Actieve strategieën
* Toegang database via internet 24x7
* Snel advies in veranderende markten
* Flexibiliteit met uw vermogen
* Lage instap vanaf € 2500,-
* Altijd actueel beleggingsnieuws en tips
* Wij bieden U trackrecords van meer dan 18 jaar.
* Resultaten worden ieder kwartaal door een onafhankelijke accountant getoetst.

Rendement 2018 tot heden:

AEX Systeem: +28%
Octopus Systeem: +54%
Dax Systeem: +39%

Aandelen Systeem: +38%
Eurostoxx Systeem: +73%
Turbo Systeem: -1.2%

S&P Systeem: -7%
Euro/Dollar Systeem: +49%
Dow Systeem: +310%

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.