Organisatie

Welkom bij Beursfoon,

 

Op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van de producten en diensten, die wij kunnen leveren aan zowel de particuliere belegger alsook aan instituten. Beursfoon is een onafhankelijk beursinformatie bedrijf, dat gespecialiseerd is in het begeleiden van particuliere beleggers die handelen in aandelen, opties en futures. Wanneer u succesvol mee wilt doen op de beurs, is het van groot belang om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het laatste nieuws én dit nieuws op waarde te kunnen analyseren.

In onze berichten vindt u een overzicht van de belangrijks ontwikkelingen op de financiële markten. Nog belangrijker is dat ook wordt aangegeven waar de markt naar toe kan gaan en waar mogelijke kansen liggen voor Opties & Futures. Voor de professionele handelaar is dit geen enkel probleem, maar als particuliere belegger is het moeilijk meekomen. U moet daartoe namelijk continu achter de computer zitten en vervolgens ook nog het nieuws en de beursontwikkelingen zelf analyseren om tot goede beleggingsideeën te komen.

De diverse diensten van ons zijn dan voor u een pasklare oplossing. U blijft zelf uw beslissingen nemen en uw orders opgeven, maar heeft altijd iemand bij de hand om u te helpen. Met name in de Verenigde Staten zijn deze diensten populair en bestaan ze ook al jaren. In Nederland is begeleiding door middel van live news en handelssignalen ook in opkomst.

Door onze onafhankelijke status is het voor ons mogelijk om onpartijdige informatie te verschaffen, zodoende hebben wij zicht op de grote geldstromen en op de onuitputtende reeks van informatiebronnen. Beursfoon belegt niet voor eigen rekening noch voor derden. Beursfoon is onafhankelijk in de keuze van haar bronnen en posities. Via verschillende korte en lange termijn portfolio's begeleiden wij u bij het nemen van beleggings beslissingen met als doel uiteraard een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. De informatie die Beursfoon verstrekt is gebaseerd op een onuitputtelijke reeks van relevante bronnen variërend van real time data tot informatie verkregen van handelaren op de beursvloer. Beursfoon streeft ernaar de kritische professionele belegger continu van commentaar te voorzien die voor haar/hem relevant is. Ook de minder actieve belegger kan overigens bij ons terecht.

Onze medewerkers staan de hele dag in contact met handelaren op de beursvloer, persbureaus en andere relevante informatiebronnen. U kunt dus als belegger optimaal profiteren van 'up to date' informatie. Doordat beleggers steeds meer het heft in eigen handen nemen en hun zaken zelf willen regelen, kunt u via Beursfoon ten alle tijden terecht voor live informatie en live beursnews over de genomen of te nemen beslissingen.

Beursfoon is al jaren de toonaangevende commentary agency voor beleggers. Op onafhankelijke basis wordt via, internet, publishing, seminars en via sms en E-mail de belegger op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen op de financiële markten. U kiest dus voor een vertrouwd adres en live beursnews.

Waarom als belegger kiezen voor Beursfoon...?

  • Live via SMS en E-mail
  • Real-time commentary
  • Onafhankelijke positie
  • Opties & Futures en Aandelen
  • Strategische visie op de markt
  • Visie gericht op korte en lange termijn
  • Trackrecord van meer dan 20 jaar

 

Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden of bel vrijblijvend, 020 - 723 58 50,
wij staan u graag te woord met al uw vragen.

Beursfoon.nl BTW nummer: 102.367.565 en KvK nr 65118243

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.