Optie strategie

De Optiestrategie is een service die bestaat uit het begeleiden van beleggers in zake aan- en verkopen van opties dus het eenvoudig aan- en verkopen van calls en put opties. Wij geven handelssignalen voor opties op de AEX index en op de fondsen individueel. Het doel van de optiestrategie is, het genereren van een maandelijks inkomen op het geïnvesteerde kapitaal tegen een zo hoog mogelijk rendement, waarbij zo min mogelijk risico wordt genomen en het geïnvesteerde kapitaal zoveel mogelijk wordt beschermd. Beursfoon heeft al haar kennis en ervaring gebruikt om een aantal krachtige handelssystemen te ontwikkelen. Systemen die u helpen om succesvol te handelen.

Het bruto resultaat van de Optie Strategie is vanaf 1 Januari - nu  + 2720 Euro (+14%) Klik hier voor meer info

Hoe vaak heeft u zelf niet uw huiswerk goed gedaan en call of put opties gekocht en inderdaad, u had het juist, het door u gekozen fonds of index liep inderdaad verder omhoog, maar uw opties liepen echter niet mee, het fonds steeg niet snel genoeg en de premie liep er alweer uit. De systemen waar wij mee werken zijn zo ontwikkeld dat ze winstkansen vergroten en verliezen beperkt houden. Ieder systeem kent verliezende trades en series van verliezende trades. Het is de kunst de verlieskansen te beheersen. Wij doen dat met diverse speciale functies die op het juiste moment een positie sluiten en het verlies beperkt houden. Ook winnende trades worden op het juiste moment gesloten: om de opgebouwde winst te beschermen.

 

Deze dienst van ons bedrijf is de meest geleverde service en zeer gemakkelijk te volgen. We gaan ieder jaar van start met een startkapitaal van 20.000 euro. U kunt natuurlijk ook met de helft meedoen, u koopt dan gewoon de helft van wat wij adviseren, zo kan iedereen ons volgen. Wij raden u echter wel aan om, als u ons volgt om alles ook te kopen wat ons handelssysteem naar u stuurt, anders zult u net zien dat die ene die u niet kocht het juist heel goed doet, terwijl de andere die u wel heeft het juist niet goed doet. Wij volgen een strategie van vrij snel in en uit de markt stappen.

Met onze dagelijkse updates geven wij advies voor het kopen en verkopen van opties op aandelen individueel en op de AEX index zelf. Dat zijn dus call- of putopties. Met het kopen van een call- of een put- optie, weet men van tevoren het risico, dit is namelijk de betaalde premie. Onze doelstelling is om jaarlijks een resultaat te behalen van 20.000 Euro winst. Dit is dus een rendement van ongeveer 100% !!! *Abonnements fee niet inbegrepen (1600 euro per 20mnd, of via 0900 51 51 666 (55 cent per minuut) Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, of deze startegie bij u past.

 

De werkwijze is zeer eenvoudig!

 

 

Als ons systeem een koopsignaal genereert, ontvangt u dit binnen enkel minuten in tegelijk op uw GSM doormiddel van een SmS, whatsapp en in uw E-mail box. U belt vervolgens naar uw broker of Bank en geeft dit letterlijk aan hem door. Uiteraard gaat dit tegenwoordig ook zeer makkelijk via de internet brokers, b.v via Alex, De Giro, Traders Only, Lynx of Binck.


Wij versturen dagelijks onze handelssignalen naar u toe via SmS, whatsapp en E-mail, en u volgt dan onze modelportefeuilles. U bent dus verzekerd van up-to-date informatie. Deze manier het versturen van handelssignalen en informeren is in Nederland uniek, maar bestaat in de Verenigde Staten al veel langer. Vervolgens ontvangt u dagelijks een marktbericht van ons met de stand van zaken van uw positie en uiteraard een bericht als u uw lopende positie dient te sluiten.

 

Omdat onze medewerkers de hele dag van informatie worden voorzien en direct kunnen anticiperen, nemen wij een deel van uw zorg uit handen. Bij voor uw posities belangrijke informatie wordt U direct gealarmeerd. Door de opgebouwde expertise kan U optimaal profiteren van de wakende Beursfoon medewerkers. U heeft vanaf nu dan altijd een klankbord voor de genomen of te nemen beslissingen.

 

U kiest dus voor een vertrouwd adres en ondersteuning. Hier willen we het bij laten, want we begrijpen dat u nu toch snel aan de slag wilt. Maar nogmaals, doe voorzichtig, volg eerst maar eens een aantal van de handelssignalen voordat u daadwerkelijk de grote stap neemt. Wij zijn er van overtuigd dat u veel plezier zult beleven aan de Optie handel en blijven er bij dat die handel niet alleen zeer boeiend zal zijn, u zult er ook geld mee kunnen verdienen en eigenlijk gaat het daar toch allemaal om.


Wilt u ook al onze handelssignalen live ontvangen? neem dan nu een abonnement en zo bent U altijd up to date van de ontwikkelingen op de financiele markten en maakt U kans om een prachtig rendement te behalen. Duizenden beleggers gingen U voor.


 

 

Disclaimer

 

Informatie in onze rapporten is mede gebaseerd op bronnen die wij betrouwbaar achten, maar als zodanig niet door ons gegarandeerd worden. Beursfoon is niet aansprakelijk voor onjuistheden in de berichtgeving. De berichten die wij verspreiden zijn op geen enkele wijze bedoeld als aanbieding of uitnodiging voor aankoop dan wel verkoop van effecten of afgeleide producten. De informatie in onze berichten, rapporten zijn geldig op de dag van verspreiding en kunnen zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd worden. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Bedenk dat hoge rendementen ook hoge risico's kunnen betekenen

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.