'Verizon maakt meeste kans om Telematics van TomTom-tak in te lijven'

Datum: 6-12-2018 08:52:00

(finanzen.nl/AFN) - Naast Verizon noemt De Telegraag drie andere bieders die zouden zijn doorgelaten tot een tweede ronde om boekenonderzoek te doen en vervolgens een bindend bod uit te brengen op Telematics. Naar verluidt gaat het om investeringsmaatschappij TPG en de bandenmakers Bridgestone uit Japan en Michelin. Laatstgenoemde wordt de minste kansen toegedicht.

Bieders hebben tot de tweede week van januari om hun biedingen in te leveren bij de begeleidende bank Barclays. Volgens De Telegraaf wordt echter niet uitgesloten dat minstens één kandidaat zal proberen om voor het einde van het jaar een hoog 'knock-out' bod te plaatsen. Het dagblad baseert zich op ingewijden.

Rond kwart voor tien noteerde het aandeel van TomTom fractioneel hoger en was 8,22 euro waard. Volg hier het verdere verloop van de bewegingen.

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.