Rendement van het Nieuwe beleggen naar 73% in mei

Datum: 18-4-2012

De maand Mei zit er op en door middel van deze nieuwsflash willen wij U op de hoogte houden hoe onze "nieuwe beleggen" producten hebben gepresteerd. We hebben de rendementen uiteraard per product gespecificeerd, maar uiteraard hebben we ook het totale mandje bij elkaar opgeteld. U kunt bij ons meedoen met een startkapitaal vanaf 2500 euro, of een veelvoud daarvan en uiteraard kunt U ook alle producten volgen. 

 

Resultaat 2012:  AEX: 28%   Bund: -25%  Bobl: 28%  DAX: 87%  Euro/Dollar: -2%  Eurostoxx: 51%  Goud: 38%

 

Totaal: 14.718,- euro (73%)

 

Onze modelportefeuille heeft al meer dan 15 jaar een start kapitaal van 20.000 euro, het grote voordeel van het `Nieuwe beleggen` dat u al mee kan doen vanaf 2500 euro en dat zien we ook terug in het grote aantal aanmeldingen. In juni lanceren we onze compleet nieuwe Beursfoon site met vele extra functies voor onze leden en trekken we wederom het land in met onze bekende seminars. Al met al, de beurs is volop in beweging en dat zien we terug in het mooie resultaat!

 

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.