Nieuwe beleggen 2018

De markten zijn volop in beweging, hoe beïnvloedt dit uw financiële situatie? en hoe kunnen we daarop inspelen?

JP Morgan en andere grote zakenbanken in de VS behalen jaar in, jaar uit enorme rendementen met het traden via robots. De computerhandel, zoals dit ook wel wordt genoemd, is er mede verantwoordelijk voor dat 80 procent van de transacties niet meer op Wall Street wordt gedaan, maar in enorme computerbunkers. U zult regelmatig de termen algoritme, fibonacci en arbitragehandel voorbij hebben zien komen de afgelopen maanden.

Beursfoon lanceert dit nu in Nederland. Met een startkapitaal van 2500 euro kunt U al meedoen in onze producten. Deze hebben wij gekoppeld aan ons mechanische handelssysteem, oftewel het nieuwe beleggen.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs, klik hier voor een video met hun ervaringen!

Wij houden regelmatig in Nederland en België seminars over het autotraden. Nieuwe en bestaande klanten kunnen zo met elkaar hun ervaringen uitwisselen en we geven duidelijk uitleg over de werking van de systemen. 

Klik hier voor een video impressie van het seminar die Karlijn voor ons opnam in Breukelen. 

Onze systemen genereren op basis van algoritmische koerspatronen long- en shortsignalen die buitengewoon winstgevend kunnen zijn. Maar ook hier geldt, hoge rendementen geven ook hoge risico`s. De systemen geven signalen voor de AEX, CAC, DAX, Eurostoxx en S&P Indexen. We hebben ook 2 renteproducten te weten de Bund en de Bobl futures. Tevens geven we handelssignalen voor het Goud en de Euro/Dollar. Als u tegelijk in meerdere producten belegt, doet u aan additionele risicospreiding en dat zal het rendement op langere termijn zeker ten goede komen. 

Wilt u ook profiteren van het autotraden, maar ziet u eigenhandig handelen niet zitten? Dan hebben we hier de oplossing! Met de TradeConnector kunt u eenvoudig de signalen volledig automatisch laten uitvoeren. De TradeConnector zorgt voor de koppeling tussen het handelssysteem en uw bank/broker.

Door dit zeer vernuftig stukje software worden deze trades via het internet, razendsnel in uw eigen account geplaatst. Zo hoeft u niet langer zelf uw orders bij te houden en in te leggen, wat u veel kostbare tijd zal opleveren. Ook zal het inleggen van de beursorders razendsnel en foutloos geschieden, waarmee u zult handelen tegen scherpere prijzen en pijnlijke missers tot het verleden behoren.

U komt niet meer in de verleiding om van uw eigen systeem af te wijken als het even tegenzit. De TradeConnector voert uw beleggingsstrategie feilloos uit; zonder uw tussenkomst!

Neem een abonnement en ontvang:

    • Dagelijks toegang tot groot scala aan exclusieve handelssignalen
    • Dagelijks toegang tot exclusieve research, marktcommentaren
    • Dagelijks nieuwsflash per e-mail en/of sms / whatsapp.
    • Regelmatig nieuwsbrieven
    • Gratis aansluiting met de Tradeconnector


Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken, heeft u nog vragen? bel +31(0)23-528 88 51 en wij beantwoorden ze graag. 

Hoe te starten?

Via deze pagina kunt u zich aanmelden voor een abonnement, u kunt zelf duidelijk aangeven of u direct lid wilt worden, of dat u eerst nog wat meer informatie wilt ontvangen. Wanneer u zich aanmeldt voor een abonnement ontvangt u de nota en verdere gegevens, die per ommegaande naar u toegezonden worden per post en per e-mail. Lees ook de informatie op Rendement en Risico aandachtig door, voor dat u begint.

 

Wilt u ook al onze handelssignalen live ontvangen? neem dan nu een abonnement en zo bent U altijd up-to-date van de ontwikkelingen op de financiele markten en maakt U kans om een prachtig rendement te behalen. Duizenden beleggers gingen U al voor.

 

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.