•     2016-11-09
  Trump zet AEX 3% lager neer, dat geeft mooie kansen

  Trump zet AEX 3% lager neer, dat geeft mooie kansen

  Aegon, ArcelorMittal, Galapagos, Shell etc etc daar liggen nu kansen! Welke aandelen gaan het goed doen onder Trump?
 •     2016-11-02
  AEX in beweging door verkiezingen VS

  AEX in beweging door verkiezingen VS

  Op 8 november is het zover, Trump lijkt een inhaal slag te maken en de markten staan gelijk onder druk en dat geeft mooie kansen.
 •     2016-12-21
  John Beijer blikt vooruit naar 2017

  John Beijer blikt vooruit naar 2017

  2016 was een turbulent beurs jaar met mooie kansen en die hebben onze computer gestuurde handelsmodellen gepakt. Waar liggen de kansen in 2017? Meldt u aan op www.beursfoon.nl/vip
 •     2017-06-14
  Webinar: Sell in May, but remember to come back in September?

  Webinar: Sell in May, but remember to come back in September?

  Ieder jaar in mei vragen beleggers zich af of ze de oude beurswijsheid ‘Sell in May and go away, but remember to come back in September’ moeten volgen. In 2017 kon het weleens heel anders lopen dan we de afgelopen jaren hebben gezien. Immers, er staan diverse verkiezingen op de agenda in Europa, renteverhogingen in de VS kunnen de markt beïnvloeden en uiteraard zien we dat de geopolitieke spanningen verder oplopen. Welke invloed heeft dit op uw beleggingen? Kunnen we ons daartegen beschermen? John Beijer en Christophe Cox van Commerzbank beursproducten gaan in dit online seminar aan de hand van statistieken kijken waar de kansen en valkuilen liggen vanaf mei tot september. John geeft hierbij zijn visie over de financiële markten, met tal van concrete tips zodat u goed richting de zomer kunt gaan.
 •     2017-12-21
  BeleggersFair - Rendement maken en risico's beperken in 2018

  BeleggersFair - Rendement maken en risico's beperken in 2018

  Een hoger rendement in combinatie met een lager risico: dat is waar beleggers voortdurend naar op zoek zijn. Veel beleggers kijken daarbij terug naar de afgelopen beursjaren waarbij de beurzen wereldwijd gestaag zijn gestegen, en de bewegelijkheid van financiële markten een stuk verminderd is. Echter, wat brengt de toekomst? In deze Masterclass geeft John Beijer, Senior Analist van Turbotrends, zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn kanshebbers voor 2018. Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien die beleggers kunnen gebruiken om via autotrading de beurs slim en gemakkelijk te volgen, of die juist rendement kunnen genereren in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten.
12

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.