Medewerkers

Het Dagcommentaar is opgesteld en uitgebracht door Beursfoon en verspreid o.a. op Beursfoon.nl. Verschillende personen werken mee aan het dagelijkse commentaar. De personen die de pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel.

Aan onze website, dagcommentaar, columns, uitgelicht, seminars, video`s etc. werken en werkten mee o.a.: John Beijer, Michel van de Hout, Edward Loef, Karlijn Visser, Michel Verschuur, Godfried de Vries en Alex van den Lelie. Klik hier voor een video van ons bedrijf en medewerkers.

Het dagcommentaar van Beursfoon is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggers profiel en te bespreken met hun adviseur. Raadpleeg meerdere bronnen en neem zelfbeslissingen. Voor vragen neem contact op.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.