Zilver

Zilver - logo

Zilver

Zilver is een edel metaal.

Zilver is minder edel dan goud. Zilver wordt namelijk op een gegeven moment zwart. Wel is het met wat poetsen weer mooi te krijgen.Hoewel zilver wat betreft edelheid niet tegen goud op kan, is zilver dit millennium sterk aan het stijgen. Het aanbod kan de vraag al jaren niet aan.

Goede geleider
Zilver is niet alleen leuk om te zien, maar ook een zeer goede geleider en hiermee is het van belang voor de groeiende technologiesector. Hiermee is dit metaal meer afhankelijk van de industrie dan goud. Gaat het goed met de economie, dan profiteert zilver meer dan goud. Nu de industrie in Azië zilver nodig heeft, profiteert dit mindere metaal meer van de ontwikkelingen in het Verre Oosten dan goud.

Goud en zilver
Op lange termijn lijken goud en zilver met elkaar in de pas te lopen. Stijgt de prijs van goud, dan doet zilver gezellig mee. De verhouding tussen goud en zilver is gemiddeld 10:1. Goud is dus gemiddeld tien keer zo duur als zilver. Wel kan zilver op zijn tijd last hebben van een identiteitscrisis: vaak volgt het goud, maar het metaal heeft ook de neiging om minder edele metalen als zink, koper en tin achterna te gaan. Deze metalen volgen een heel ander koerspatroon.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws