Weerstand

Weerstand - logo

Weerstand

Weerstand/weerstandslijn Koers die moelijk te nemen is. Wordt veroorzaakt doordat er op een bepaald niveau geen kopers meer te vinden zijn.

Wordt meestal in de technische analyse zichtbaar gemaakt met zg weerstandslijnen Dit wordt in feite bereikt doordat er op een bepaald niveau voldoende verkopers in de markt komen om aan de vraag te voldoen. Een doorbraak van deze lijn betekent dan ook, dat er onvoldoende aanbieders over zijn, en er dus ruimte naar boven is Zie bij steunlijnen voor een aantal vuistregels voor het tekenen. Ook bij de point and figure grafieken komen we het begrip weerstand tegen. Weerstandslijnen worden op ongeveer dezelfde manier gemaakt als steunlijnen. het doorbreken van de steunlijn is dan een belangrijk signaal. Zie het voorbeeld hieronder Ze worden getrokken door boven in een \"O\" kolom te beginnen en dan onder een hoek van 45% naar beneden een lijn te trekken.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws