Vastgoed CV

Vastgoed CV - logo

Vastgoed CV

Vastgoedproject gegoten in de vorm van een commanditaire vennootschap.

Via een zogenaamde Vastgoed CV beleg je direct in specifieke projecten. Bijvoorbeeld in de ontwikkeling van een appartementencomplex in
Spanje, een business center in Praag of een woonwinkelcentrum in de Verenigde Staten. Koop je een participatie van een Commanditaire Vennootschap (CV), dan doe je dat door direct een bedrag over te maken aan de aanbieder. Je wordt dan ?Commandiet?, ofwel een stille vennoot die niet hoofdelijk aansprakelijk is voor de eventuele schulden van de vennootschap. Als vennoot krijg je geen rente, maar deel je mee in de winst.

Meer risico
CV's bieden vaak hogere rendementen dan een beursgenoteerd vastgoedfonds. Ook de beheerskosten die een CV maakt, zijn doorgaans lager dan van een vastgoedfonds. Let wel: de risico's zijn ook hoger. Als bijvoorbeeld het vliegtuig niet meer landt bij dat populaire appartementencomplex aan de Costa del Sol, dan heb je een probleem.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.