Nieuwe beleggen

Nieuwe beleggen - logo

Geachte heer/mevrouw,

Hoe beïnvloedt dit uw vermogen en financiële situatie? en hoe kunnen we daar op in spelen?

Goldman Sachs en andere grote zakenbanken in de VS behalen jaar in, jaar uit enorme rendementen met het traden via robots. De computerhandel, zoals dit ook wel wordt genoemd, is er mede verantwoordelijk voor dat 80 procent van de transacties niet meer op Wall Street wordt gedaan, maar in enorme computerbunkers. U zult regelmatig de termen algoritme, fibonacci en arbitragehandel voorbij hebben zien komen de afgelopen maanden.

Beursfoon lanceert nu dit in Nederland. Met een startkapitaal van 2500 euro kunt U al meedoen in onze producten. Deze hebben wij gekoppeld aan ons mechanische handelssysteem, oftewel het nieuwe beleggen. Afgelopen periode hielden wij een gezamenlijk seminar in Breukelen en de opkomst was overweldigend. Nieuwe en bestaande klanten konden zo met elkaar hun ervaringen uitwisselen en we hebben duidelijk uitleg gegeven over de werking van de systemen.

Het grote voordeel van het handelen met een soort robot is dat U iedere vorm van emotie uitsluit en dat alles volledig automatisch voor U wordt uitgevoerd.

Klik hier voor een video impressie van het seminar die Karlijn voor ons opnam in Breukelen. Nieuwe en bestaande klanten komen aan het woord.

Onze systeem draait al geruime tijd bij een groot aantal klanten en we gaan het systeem nu ook openstellen voor het grote plubliek, immers het gemak dient de mens en zijn dit soort systemen vanaf nu ook voor U beschikbaar.

Onze systemen genereert op basis van algoritmische koerspatronen long- en shortsignalen die buitengewoon winstgevend blijken te zijn. Dit systeem geeft signalen voor de Aex index, de Dax index en de Eurostoxx. We hebben ook 2 renteproducten te weten de Bund en de Bobl futures. Tevens geven we handelssignalen voor het zilver en de Euro/Dollar. Als u tegelijk in meerdere producten belegt, doet u aan additionele risicospreiding en dat zal het rendement op langere termijn zeker ten goede komen.

Wilt u ook profiteren van het handelen in de AEX, Eurostoxx, Bobl, Bund, Dax & Zilver future, maar ziet u eigenhandig handelen niet zitten? Dan hebben we hier de oplossing! Met de TradeConnector kunt u eenvoudig de signalen volledig automatisch laten uitvoeren. De TradeConnector zorgt voor de koppeling tussen het handelssysteem en uw bank/broker.

Door dit zeer vernuftig stukje software worden deze trades via het internet, razendsnel in uw eigen account geplaatst. Zo hoeft u niet langer zelf uw orders bij te houden en in te leggen, wat u veel kostbare tijd zal opleveren. Ook zal het inleggen van de beursorders razendsnel en foutloos geschieden, waarmee u zult handelen tegen scherpere prijzen en pijnlijke missers tot het verleden behoren.
U komt niet meer in de verleiding om van uw eigen systeem af te wijken als het even tegenzit.

De TradeConnector voert uw beleggingsstrategie feilloos uit; zonder uw tussenkomst!
Het gebruik van de AEX, Eurostoxx, Bund, Dax & Zilver signalen via de TradeConnector leveren u direct voordelen op:

*Orders worden sneller en foutloos uitgevoerd.
*Zelf beursorders behandelen is niet meer nodig; dit levert u veel tijdwinst op.
*Handelen op emoties behoort tot het verleden; laat de TradeConnector uw posities managen.
*Handel sneller en tegen betere prijzen.
*De margin bedraagt voor de bv de Bund Future 2500 euro

Dus als het ons bij 50% van de trades lukt de target te behalen van 15 a 20 punten, scoren we ca. 1000 euro per maand, een opbrengst van circa 40% per maand.

Uiteraard kunt u dit alles live volgen via internet. U ziet wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken, heeft u nog vragen? bel dan even +31(0)23-528 88 51 en wij beantwoorden ze graag. De insteek is geweest om te zoeken naar een systeem, waarmee de communicatie versneld kan worden, zodat de signalen snel gecommuniceerd, bevestigd en uitgevoerd kunnen worden. Het snel inspelen op marktgebeurtenissen is dan ook voor u, waar u ook bent, mogelijk.

Hoe starten? Via deze pagina kunt u zich aanmelden voor een abonnement, u kunt zelf duidelijk aangeven of u direct lid wilt worden, of dat u eerst nog wat meer informatie wilt ontvangen. Wanneer u zich aanmeldt voor een abonnement ontvangt u de nota en verdere gegevens, die per ommegaande naar u toegezonden worden per post en per e-mail.

U kunt kiezen uit de twee volgende formulieren: Ik wil me direct aanmelden of Ik wil meer informatie

Neem daarom nu de beslissing om de resultaten van uw beleggingen drastisch te verhogen. Schrijft u nu in voor dit unieke handelssysteem! U maakt kennis met methoden die normaal zijn voorbehouden aan professionele beleggers. Wij hopen u spoedig als abonnee te mogen begroeten.

Onze Beursfoon ( Nieuwe Beleggen ) modelportefeuille staat vanaf 1 januari 2012 tot heden op een winst van 56.664,- euro!! *Abonnements fee niet in begrepen (1600 euro per 12 mnd)

Klik hier voor het behaalde rendement met onze handels signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws