MSCI

MSCI - logo

MSCI

De belangrijkste index voor wie wereldwijd wil beleggen in aandelen.

De MSCI World Index bestrijkt ruim 1700 aandelen. Deze index wordt gezien als een ijkpunt voor wereldwijde beleggingen. Veel prestaties van wereldwijd beleggende aandelenfondsen worden met deze index vergeleken.

Morgan Stanley
De samenstelling van de index wordt vastgesteld door de bekende indexprovider Morgan Stanley Capital International. De deelnemende landen aan de index liggen in de belangrijke economische regio's in de wereld, waaronder Noord-Amerika, West-Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Singapore en Hong Kong. Per land wordt een verdeling over sectoren gemaakt. De grootste bedrijven, gemeten naar beurswaarde, worden vervolgens per sector in de index opgenomen.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Nieuws

Google pagina's

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.