Kop- en schouderpatroon

Kop- en schouderpatroon - logo

Kop- en schouderpatroon

Patroon binnen de Technische Analyse.

Het kop- en schouderpatroon behoort tot de belangrijkste en meest betrouwbare patronen binnen de technische analyse. Omdat dit patroon
het einde van een trend inluidt, is dit een omkeerpatroon.De naam van dit patroon geeft al aan hoe deze er in de praktijk uit moet zien. Het patroon bestaat namelijk uit een kop en schouders. Om precies te zijn: een linkerschouder, een kop en een rechterschouder.

Neklijn
Een zeer belangrijk onderdeel van dit patroon is daarnaast de neklijn. Deze neklijn heet ook wel de cruciale steunlijn. Wordt deze cruciale steunlijn doorbroken, dan is dit een signaal voor de technische analist: er volgt een ommekeer van het koerspatroon.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.