Jim Rogers

Jim Rogers - logo

Jim Rogers

Eén van de bekendste en kleurrijkste goeroes ter wereld, groot belegger in grondstoffen.

Jim Rogers (1942) is beursgoeroe, belegger, schrijver en wereldreiziger.In de jaren '70 startte Rogers samen met George Soros Quantum Fund, het eerste hedgefonds ter wereld. Hij verdiende toen goed aan beleggingen in grondstoffen.
Hij heeft de Rogers International Commodities Index (RICI) opgericht. ABN Amro heeft indexproducten op deze index geïntroduceerd. Rogers is op uitnodiging van deze bank jaarlijks in Nederland om zijn visie op een seminar uiteen te zetten.
Rogers verwacht nog altijd een flinke groei van de vraag naar grondstoffen en rekent erop dat China de grootste economische wereldmacht wordt. Hij vindt dat de kapitaalinjecties die de Amerikaanse overheid aan noodlijdende banken heeft gegeven, de kredietcrisis van 2007-2009 alleen maar heeft verergerd. Op www.belegger.tv zijn interviews met Jim Rogers te vinden.
In de jaren '80 reisde Rogers door China op een motor. Van 1990 tot 1992 vestigde hij een record met een wereldries van meer dan 160.000 kilometer door zes continenten. Deze poging werd opgenomen in het Guiness Book of Records. Samen met zijn verloofde Paige Parker startte hij op 1 januari 1999 opnieuw een wereldreis, waarover hij het boek 'Adventure Capitalist' schreef.
Rogers woont in Singapore en heeft een dochtertje van 4 dat vloeiend Mandarijn spreekt.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Nieuws

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.