In the moneyIndex

In the moneyIndex - logo

In the moneyIndex

Bij callopties: Opties waarvan de uitoefenprijs lager is dan de beurskoers.

Callopties waarvan de uitoefenprijs lager is dan de huidige prijs (beurskoers), worden op de beursvloer 'in the money-opties' genoemd. Deze opties zijn het meeste geld waard, want als u dit recht direct zou uitoefenen, mag u de aandelen kopen tegen een lagere prijs dan op de aandelenbeurs wordt betaald.

Putopties
Putopties zijn 'in the money' als de uitoefenprijs juist hoger is dan de beurskoers. Is de uitoefenprijs van een call of put (bijna) gelijk aan de beurskoers, dan noemen we deze opties 'at the money'. 'Out of the money-opties' zijn opties die nog geen waarde hebben als u ze uitoefent: de uitoefenprijs van de calloptie ligt boven de beurskoers of de uitoefenprijs van de putoptie is lager dan de beurskoers.


Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.