Glazen bol

Glazen bol - logo

Glazen bol

Een rond voorwerp gemaakt van glas waarmee sommigen de toekomst denken te kunnen voorspellen.

Sommige analisten voorspellen de beweging van de aandelenmarkt vaker goed dan fout. Maar de meeste beursanalisten zitten er bij meer dan 50 procent van hun voorspellingen simpelweg naast, zo blijkt uit verschillende onderzoeken.

Beunhazen en amateurs
Hoe komt dat toch? Zijn beursanalisten beunhazen, zijn het amateurs? Integendeel. Natuurlijk zijn er beunhazen actief op de aandelenmarkt, maar analisten die verbonden zijn aan gerenommeerde effectenbanken zijn meestal hoogvliegers. Ze hebben een universitaire titel op zak en werken tachtig uur per week.Hoe slim beursanalisten ook zijn en hoe toegewijd ze met hun vak bezig zijn, ook zij hebben geen glazen bol. Het blijkt extreem moeilijk, zo niet onmogelijk, om de richting van de aandelenmarkt te voorspellen. Misschien lukt het voor een keer, een jaar, wellicht drie jaar achtereenvolgend. Maar het aantal analisten dat erin slaagt om het structureel, jaar op jaar, gedurende een lange periode, beter te doen dan de rest is op een hand te tellen.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws