Cees smit

Cees smit - logo

Cees smit

Oprichter en directeur van Today’s Beheer en Today's Brokers.

Op internet is hij beter bekend onder zijn pseudoniem Frank van Dongen. Hij nam de naam ooit als grap aan, maar ondertussen is die verworden tot een begrip in beleggingsland. Smit is optiespecialist met jarenlange ervaring in diverse functies. Zo werkte hij bij ABN AMRO, de AEX Optiebeurs, Bank Mees & Hope, Wesselius Effectenbank, Rabo Securities en Dexia Nederland. In november 2002 verwezenlijkte hij uiteindelijk zijn grote droom, toen zijn eigen bedrijf startte. Behalve als vermogensbeheerder is de in een overjarige Porsche 911 rondscheurende Smit tevens actief als columnist en als docent voor diverse opleidingen. Hij geeft onder meer cursussen over technische analyse, opties en andere afgeleide producten. Smit stond samen met Michael Kraland en Raymond Spanjar, die later Hyves oprichtte, aan de wieg van succesvolle beleggerswebsite IEX.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.