Bund futures

Bund futures - logo

Begin 2011 hebben wij U kennis laten maken met ons programma voor het handelen in de Duitse Bund Futures. Sindsdien zijn wij overstelpt met vragen en directe aanmeldingen en daarom vragen wij u graag uw aandacht voor het volgende;

Het nieuwe beleggen is momenteel door de onzekerheid op de financiele markten natuurlijk een hot item, wij introduceren U met enige trots onze bedrijfs video, naar aanleiding van onze geheel nieuwe website, die medio mei live gaat.

Klik hier voor een video over ons bedrijf, we bestaan al weer 15 jaar!

Onze systemen draaien nu al geruime tijd bij een groot aantal klanten en we gaan de systemen nu ook openstellen voor het grote publiek.

Onze systemen genereren op basis van algoritmische koerspatronen long- en shortsignalen die buitengewoon winstgevend blijken te zijn. Als u tegelijk in de bv AEX, Bobl en de Bund belegt, doet u aan additionele risicospreiding en dat zal het rendement op langere termijn zeker ten goede komen.

Wilt u ook profiteren van het handelen in de AEX, Bobl, DAX, Euro/Dollar, Bund, Eurostoxx & Goud future, maar ziet u eigenhandig handelen niet zitten? Dan hebben we hier de oplossing! Met de TradeConnector kunt u eenvoudig de signalen volledig automatisch laten uitvoeren. De TradeConnector zorgt voor de koppeling tussen het handelssysteem en uw bank/broker.
Door dit zeer vernuftig stukje software worden deze trades via het internet, razendsnel in uw eigen account geplaatst. Zo hoeft u niet langer zelf uw orders bij te houden en in te leggen, wat u veel kostbare tijd zal opleveren. Ook zal het inleggen van de beursorders razendsnel en foutloos geschieden, waarmee u zult handelen tegen scherpere prijzen en pijnlijke missers tot het verleden behoren.
U komt niet meer in de verleiding om van uw eigen systeem af te wijken als het even tegenzit. De TradeConnector voert uw beleggingsstrategie feilloos uit; zonder uw tussenkomst!

Het gebruik van onze handelssignalen via de TradeConnector leveren u direct voordelen op:

 • Orders worden sneller en foutloos uitgevoerd.
 • Zelf beursorders behandelen is niet meer nodig; dit levert u veel tijdwinst op.
 • Handelen op emoties behoort tot het verleden; laat de TradeConnector uw posities managen.
 • Handel sneller en tegen betere prijzen.

*De margin bedraagt voor de Future 2500 euro, dus als het ons bij 50% van de trades lukt de target te behalen van 15 a 20 punten, scoren we ca. 1000 euro per maand, een opbrengst van circa 40% per maand.

Klik hier voor een video met de ervaringen van nieuwe en huidige klanten.

Wij hopen de meeste vragen zo te hebben beantwoord om u een evenwichtig oordeel te vormen over het product. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, schroom niet en mail ons via info@beursfoon.nl Of bel vrijblijvend, 023-528 8851, wij staan u graag te woord met al uw vragen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Romijn

Klik hier om u gelijk aan temelden:

U kunt kiezen voor de volgende abonnementen:

 • AEX Strategie
 • Bund / Bobl Strategie
 • Dax Strategie
 • Euro/Dollar Strategie
 • Eurostoxx Strategie
 • Goud Strategie
  Uiteraard kunt u ze ook allemaal kiezen, voor de abonnement prijs maakt dat niks uit!!

Uiteraard zijn er geen extra kosten voor het ontvangen van SMS berichten en de traderouter en is het incl. BTW en kunt u ook kosteloos gebruik maken als lid van onze database via een inlognaam en pincode.

Zomer aanbieding 2012, 9 maanden voor €1600,- ( incl btw)

 • U ontvangt de juiste papieren en onze handelssignalen direct na ontvangst van uw betaling. De nota wordt u per ommegaande toegezonden per post en per e-mail

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.