Bestens order

Bestens order - logo

Bestens order

Een bestens order wordt ook wel een marktorder genoemd. Het is simpel gezegd een aan- of verkooporder die wordt uitgevoerd tegen de eerst gedane koers.


Bij een bestens order wordt geen prijslimiet meegegeven. Omdat een prijslimiet ontbreekt worden de aandelen tegen de marktprijs uitgevoerd.

Het voordeel van een bestens order is de zekerheid dat de aandelen worden geleverd. Beleggers passen een bestens order vaak toe wanneer men zeker wil zijn van levering, of wanneer men zeker wil zijn van de verkoop van aandelen.

Het nadeel van een bestens order is dat het kan voorkomen dat de laatst gedane koers – de koers die vermeldt wordt op de borden of op onze website – niet overeenkomt met de beste bied- of laatprijs in het order boek. Het is dus altijd van belang in het orderboek te kijken naar de prijzen die op dat moment gelden.


Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 528 88 51. Zij staan U graag te woord

Klik hier voor het behaalde rendement met onze signalen.

Klik hier om u gelijk aan te melden.

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.