Future Alert

Maand in, maand uit, zeer winstgevend, óók in deze hectische beurs, 

Hoe zat dat met U?

Ontdek nu risicoloos, hoe professionals verdienen met futures ... en hoe ook u winst kan maken met deze technieken.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van beleggers met het aan- en verkopen van futures doormiddel van onze handelssystemen. In tegenstelling tot andere partijen hebben we een geheel open structuur en kunt u ten alle tijden onze specialisten gewoon rechtstreeks bellen op +31-(0)23-528 88 51, u bent welkom bij Beursfoon

Future Alert is een service die bestaat uit aan- en verkoopsignalen voor futures. U wordt dagelijks op de hoogte gehouden van de aan- en verkoopniveaus.

Het is een hectische tijd voor de financiële markten. Het verloop van de belangrijkste koersindexen was het afgelopen jaar op z'n zachtst gezegd turbulent. En op dit moment bestaat er weinig duidelijkheid over wat ons te wachten staat. Gaan we naar AEX 600, of vallen we terug naar AEX 475? en dat geeft met Futures hele mooie kansen

Maar een periode van een hoop beweging biedt ook ruimte voor nieuwe uitdagingen. Misschien is dit voor u wel het juiste moment om een nieuwe dimensie aan uw handelsactiviteiten toe te voegen: futures. Ook in stijgende en dalende markten bieden futures uitstekende mogelijkheden om geld te verdienen. Voor de winstmogelijkheden van futures maakt het immers niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt.

En aan beweging is er zeker geen gebrek… Omdat futures een hoog risico hebben, is het noodzaak dat U snel acties kunt ondernemen. U krijgt onze aan- en verkoop signalen via SMS, whatsapp, E-mail, chat of telefonisch.

Met de Futures hebben wij een strategie die heel duidelijk is en ook erg aanslaat bij onze leden, iedere werk dag proberen we 1 actie te ondernemen, we gaan dan long of short met de futures en hanteren altijd een stop loss van twee punten en gaan bij 4 a 5 punten winst ook direct uit de markt. Wij gaan er vanuit dat we van de 5 acties die we in de week ondernemen er 1 op eigen geld sluiten, 1 met verlies (dat is dan -2 punten) en 3 met winst (dus 3x 4 punten = +12 Punten), in de praktijk komt het er op neer dat als het normaal draait we ongeveer tussen de 6 a 8 punten moeten kunnen bijschrijven.

Onze luisteraars en klanten vinden deze strategie zeer duidelijk, vooral omdat we alleen intraday handelen (s`ochtends kopen en s`middags weer uit de markt) en met deze strategie weet men van tevoren wat men kan winnen en wat met futures nog veel belangrijker is menen wij, wat je kan verliezen. Wij adviseren dan ook als u met futures handelt, om dat dan altijd te doen met een stop loss.

Dit systeem hebben we voor de AEX, Bund, Bobl, CAC, Dax, Eurostoxx, Nasdaq en S&P Future, U kunt hieraan al meedoen vanaf 2500 Euro.

Wilt u meer weten over onze strategieën en onze handelssystemen dan kunt ook even bellen met een van onze medewerkers of u kunt ook een keer een bezoek brengen aan ons bedrijf om ons persoonlijk een keer te ontmoeten.

Deze dienst is uitermate geschikt voor beleggers met een speculatief ingesteld karakter. Tijdens een handelsdag worden meerdere handelssignalen gegeven als de marktomstandigheden daar aanleiding toe geven. Het is met futures mogelijk zeer grote rendementen te behalen, het omgekeerde kan zich helaas ook voordoen. Vandaar dat het noodzakelijk is, dat U beschikt over een professionele en snelle broker.

Wij adviseren de mensen, die handelen in futures, dit ook altijd te doen met risicokapitaal. Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, voordat u begint.

Wilt U meer informatie over deze dienst, of direct lid worden, Klik dan hier of bel vrijblijvend een van onze medewerkers op: 020 - 723 58 50. Zij staan U graag te woord.

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.