Markten in de VS fors onderuit, wij stappen in!

Door Team Beursfoon op 2018-12-05, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 517.91, een verlies van 1.09% en de andere beurzen in Europa openen fors lager. Er was sprake van een ware verkoopgolf op Wall Street, de Dow verloor 3.10% en de Nasdaq sloot 3.8% lager. Het belangrijkste verhaal was de afvlakkende Amerikaanse rentecurve. De 2-jaars rente op Amerikaanse staatsobligaties is nu hoger dan de rente voor 5-jaars staatsobligatie. Klik hier even om een interview van John Beijer te beluisteren over de Rente curve en wat daarmee kan gebeuren voor de markten.

Wall Street blijft vandaag gesloten vanwege de begrafenis van oud-president George H.W. Bush. De verklaring die voorzitter Jerome Powell van de Fed vandaag in het Amerikaanse Congres zou afgeven over de economische vooruitzichten is uitgesteld.  

De Aziatische beurzenstaan ook lager, de Nikkei verliest 0.53%, maar de Hang Seng staat ook 1.10% lager. De euro/dollar noteerde op 1,1317. De AEX is nu onder de steunzone 523-518 gekomen en dat geeft voor ons nu koopkansen tijdens deze sinterklaas dip! Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo


UPDATE 10:00


UPDATE 11:30

Vacature: Junior beleggingsanalist, Online marketeer & Sales medewerker

 

Beursfoon is een onafhankelijk beurs informatiebedrijf. Vanaf 1996 zijn wij al actief in Nederland en Belgie en zijn de grootste partij met 0900 beursinformatie, sms- en e-maildiensten. Beursfoon bestaat al meer dan 20 jaar en lanceerde AutoTrading als eerste Nederland. Onze analisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers en instituten met het aan- en verkopen van aandelen, opties, futures en turbos. Wij groeien erg hard en zijn opzoek naar 3 extra medewerkers.

Klik hier voor meer informatie: http://extern.beursfoon.nl/personeel/ 

 


UPDATE 14:00

Goedemiddag, de AEX staat op 518.14 en dat is een verlies van 0.97% en ook de andere beurzen in Europa trekken iets aan vanaf de dieptepunten, net na de opening. Beleggers maakten zich zorgen over oplopende rentetarieven. Die wakkerden zorgen over de economische omstandigheden aan. Ook zijn beleggers bezorgd over de Brexit-plannen. Premier May krijgt steeds minder steun. ING stond even 1.8% lager en is vandaag het meest verhandelde aandeel. Wij hebben onze puts op het fonds vanmorgen gesloten.  

Wij schreven al 2 weken over de sinterklaas dip, en deze is nu gekomen en de AEX is laag geweest op 515.98 en heeft steun op de 515 en weerstand op 518 en 523. Wij blijven geloven in een einde jaar rally en kijken naar de calls op de AEX. Wilt u ook goed aan 2019 beginnen? Kijk dan even hier voor een mooie aanbieding die wij voor u hebben klaar staan: http://extern.beursfoon.nl/2019/

 


UPDATE 18:00

Goedemiddag, de AEX is gesloten op 516.41 en dat is een verlies van 1. 30%. Ook de andere Europese beurzen sloten woensdag behoorlijk in de min. Beleggers verwerkten de verkoopgolf op Wall Street, die werd aangewakkerd door economische zorgen en nieuwe twijfels over een oplossing in het handelsconflict tussen China en de Verenigde Staten. Wall Street blijft woensdag dicht vanwege de begrafenis van oud-president George H.W. Bush.

Trump dringt er bij oliekartel OPEC op aan niet de productie te verlagen, omdat de olieprijzen dan gaan stijgen. Dat schreef Trump op Twitter. De OPEC en haar bondgenoten beginnen donderdag in Wenen aan een vergadering over de productie. De wereld heeft geen behoefte aan hogere olieprijzen!', aldus de tweet van Trump. De olieprijzen gingen verder omhoog na de tweet van Trump. De Brent olie future klom 1,6% Toch zien we Fugro vandaag bijna 2.6% lager sluiten en dat is goed voor onze puts. Vandaag hebben we de puts op ING gesloten en verwachten dat de markten dicht bij een belangrijke bodem zijn, wij blijven van mening dat we ons aan het klaar maken zijn voor een einde jaars rally naar 552 a 572. Fijne pakjes avond en tot morgen.


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.