AEX mag steun gaan testen op 528

Door Team Beursfoon op 2019-02-08, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 529.97, een verlies van 0.09% en ook de andere beurzen in Europa gaan iets lager van start na verliezen op Wall Street. De Dow sloot 0.87% lager en de Nasdaq sloot ook 1.18% lager, mede door opmerkingen van Larry Kudrow, die meldde dat de VS en China in hun onderhandelingen nog flink van elkaar verwijderd zijn.

Verder blijven de ontwikkelingen rond de Brexit boven de markt hangen. De Aziatische beurzen staan verdeeld, de Nikkei staat 1.82% lager en de Hang Seng staat 0.91% hoger. De euro/dollar noteerde op 1,1338. De AEX heeft steun op 528, 525 en 523 en weerstand op 532. We mogen even een stapje terug maken is ons idee en rond 523 willen wij weer calls gaan kopen op de AEX. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo


UPDATE 10:00


UPDATE 18.00

Goedemiddag, de AEX is gesloten op 527.99, een verlies van 0.47% ook de andere beurzen in Europa sluiten lager. De handelsvrees zette het sentiment op de beursvloeren onder druk. De kansen op een deal lijken afgenomen nu een ontmoeting deze maand tussen de Trump en zijn Chinese ambtgenoot Jinping van tafel is. De deadline van de huidige wapenstilstand in het handelsconflict loopt 1 maart af. Beide partijen zullen uiteindelijk wel bereid moeten zijn om water bij de wijn te gaan doen is de verwachten.

Flow Traders sloot 8,3% lager nu de cijfers wel goed waren, maar de verwachtingen waren ook wel erg hoog en het handelshuis profiteerde in het vierde kwartaal van de onrust op de beurzen die vooral werd veroorzaakt door de wereldwijde handelsspanningen. Wij hebben zojuist een turbo long gekocht op het fonds.

De AEX heeft steun op 525 en 523 en daar gaan wij weer calls op de AEX kopen. Al met al een mooie beurs week en wij wensen u een heel fijn wekend.


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.