AEX heeft weerstand op 532. Bekijk om 12 uur de Week Forecast!

Door Team Beursfoon op 2019-02-11, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 531.25, een winst van 0.59% en ook de andere beurzen in Europa gaan hoger van start, na een rustige sessie op Wall Street vrijdag. De Dow sloot 0.25% lager en de Nasdaq sloot ook 0.14% hoger. De aanhoudende vrees over de Amerikaanse handelsbetrekkingen en de trage wereldwijde economische groei drukten op het sentiment.

Ook deze week gaat de aandacht vooral uit naar de handelsbespreking tussen de VS en China, die later deze week in Peking worden gehouden. De tijdelijke wapenstilstand loopt op 1 maart af. Ook de Brexit perikelen blijven boven de markt hangen.

Deze week krijgen we cijfers van AkzoNobel, ABN AMRO, Heineken, DSM, Randstad en Aegon. De Aziatische beurzen staan hoger. De beurzen in China waren afgelopen week gesloten in verband met de viering van Nieuwjaar. Vandaag is de Nikkei dicht vanwege een feestdag. De euro staat op 1.1335 en daar gebeurt nu nog niet heel veel. De AEX heeft steun op 528, 525 en 523 en weerstand op 532. Om 12 uur houden wij de Week Forecast en blikken we vooruit naar deze week, waarin er weer veel cijfers voorbij gaan komen. John Beijer heeft een tip en kijkt u ook mee om 12 uur? Meldt u hier even aan, zet een vinkje voor 11 februari en klik op registeren, tot zo


UPDATE 10:00


UPDATE 16:00

Goedemiddag, de AEX staat op 531.48 en dat is een plus van 0.65% en ook de andere beurzen staan hoger in aanloop naar de opening van Wall Street. Daar wordt vandaag een licht hogere start verwacht als we kijken naar de S&P Future. De S&P Future staat 3.9 punt hoger en de Nasdaq Future wint 14 punten. De Dow Jones is al zeven weken op rij hoger gesloten, gedreven door enig optimisme rond de komende handelsbesprekingen met China.

De markten verwachten een overeenkomst. Maar er zal pas een doorbraak komen, na een ontmoeting van beide leiders en dat wordt dan wel zeer spannend is het idee. De euro/dollar noteerde op 1,1311. De Brent oil Future staat 0.95% lager op 61.51 dollar. De AEX trekt nog niet echt door naar de weerstand op 535 en wat ons betreft zou een milde terugval nog steeds kunnen naar 523. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo


UPDATE 16:30


UPDATE 18:00

Goedemiddag, de AEX is gesloten op 531.12, een winst van 0.59% ook de andere beurzen in Europa sluiten hoger. We kijken uit naar de handelsbesprekingen tussen China en Amerika die deze week in Peking worden gehouden, maar vorige week werd bekend dat deze deadline niet gehaald zal worden. Beleggers krijgen deze week vele bedrijfsresultaten te verwerken, onder meer van ABN Amro, Aegon, Randstad, DSM en Akzo Nobel.

Flow Traders daalde vandaag 1.2% en wij hebben een Turbo long op het fonds, voor een verwachte stijging naar 30 euro de komende maanden. De AEX heeft steun op 528 en 525 en daar gaan wij weer calls op de AEX kopen. Morgen kijken we weer verder, fijne avond


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.