AEX heeft steun op 538, daar weer long? kijkt u morgen ook naar onze 10 tips

Door Team Beursfoon op 2017-10-11, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 540.91, een min van 0.05% en ook de andere Europese markten gaan iets lager van start na onzekerheid rond Catalonië. Wall Street sloot licht hoger. De Dow sloot 0.31% hoger en de Nasdaq won 0.11%. De markt is in afwachting van het begin van het kwartaalcijferseizoen.

Vandaag komen BlackRock en Delta Air Lines met de resultaten en later deze week een aantal grote banken in de VS. De Aziatische beurzen staan verdeeld, de Hang Seng verliest 0.10% en de Nikkei wint 0.28%. De euro/dollar noteerde op 1,1815 en veert iets op.

Wat opvalt, is dat we zeer rustig bewegen met zeer kleine uitslagen, maar per saldo toch steeds iets verder omhoog kruipen. De S&P 500 is in negen van de afgelopen elf sessies gestegen, terwijl de Dow de afgelopen tien handelsdagen acht keer steeg. De Nasdaq steeg tien van de afgelopen 11 handelsdagen.

De AEX heeft een trading range van 538 als steun en weerstand op 543 en hierin kunnen we traden. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

Donderdag houden wij, ism met de Commerzbank een grot online seminar bij de financiële telegraaf: Het najaar in met 10 gouden tips! Meldt u even aan en kijk live mee donderdag om 20.00 uur

 


UPDATE 10:00


UPDATE 11:55

De Aex index noteert nu op 541.02, een verlies van 0.12 punten of 0.02%. De Europese aandelenbeurzen en met name de Aex hebben weer een hele kleine tradingrange. Gisteren konden we even boven de 542 uitbreken en gingen we direct short op 0900-5151666. Dat leverde meteen winst op en zullen we vandaag dus ook weer proberen. De Spaanse beurs toont wel herstel na het opschorten van de onafhankelijkheidsprocedure van Catalonië. Beleggers kijken verder uit naar de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Federal Reserve, die later op de dag worden vrijgegeven.

Oliedienstverlener SBM Offshore is de grote verliezer in de AEX met een min van 1 procent. Sterkste stijgers zijn verzekeraar Aegon en chipmachinemaker ASML met winsten van 1 en 0,5 procent. Aegon hebben we reeds calls op ingenomen en SBM hadden we gisteren ook een verkoopsignaal op, tot zo. 

 


UPDATE 15:15

Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 540.90, een verlies van 0.24 punten of 0.04%. De Amerikaanse beurzen stevenen af af op een licht lagere opening. Futures noteren tot 0,1 procent in het rood. De markt rekent voor circa 90 procent op een renteverhoging door de Fed in december dit jaar en als de notulen op een dergelijke verhoging hinten, zal dit de markt niet in beweging zetten. Op macro-economisch vlak werd voorbeurs bekend dat het aantal hypotheekaanvragen in de Verenigde Staten vorige week is gedaald. De marktindex daalde 2,1 procent van 414 vorige week naar 405,2.

Micron Technology daalde 2,9 procent, nadat de fabrikant van geheugenchips zei voor 1 miljard dollar aan nieuwe aandelen uit te zullen geven. Barracuda Networks daalde 8,9 procent, nadat het de aanbieder van cloud-computing een winst rapporteerde die in lijn was met de verwachtingen, maar een beter dan verwachte omzet boekte. Wij zitten inmiddels long vanaf 540 op 0900-5151666 en willen deze nu gaan sluiten. 

We zien veel animo nu om mee te doen. We hebben dan ook voor U het abonnement, voor maar 2 euro per dag, namelijk geheel 2018 en nog 2019 als U op deze link klikt. U kunt dan kiezen uit 14 systemen van enkele tot enkele tientallen procent winst!


UPDATE 18:00

Goedenavond, de Aex index is zojuist afgesloten op 541.76, een winst van 0.62 punten, of 0.11%. We sloten dus rond de top van de dag en kunnen daarmee morgen weer de 542 gaan testen. De belangrijkste Europese aandelenbeurzen lieten geen opvallende koersbewegingen zien. Digitaal beveiliger Gemalto was de grootste verliezer in de AEX met een min van bijna 3 procent. Sterkste stijgers waren KPN en Ahold Delhaize met winsten tot 1 procent. Philips leverde 1 procent in. Het zorgtechnologiebedrijf heeft ingestemd met verscherpt toezicht op zijn fabrieken in de Verenigde Staten waar onder meer defibrillatoren worden gemaakt en besloot de productie van de apparaten voorlopig te staken.

Shell verloor verder 0,3 procent. Het olie- en gasbedrijf doet zijn belang van bijna 17 procent in het Braziliaanse gasdistributiebedrijf Comgás van de hand voor omgerekend 380 miljoen dollar. Bovendien zien we de olieprijs weer terugzakken richting de 50 Dollar. Wij zijn dus niet zo positief voor de oliesector en zagen ook al een verkoopsignaal voor Philips, zoals we hierboven zien. We sloten de FTI long op 541 op 0900-51515666. Morgen wordt een drukke dag hier en zullen wij alles bespreken in ons seminar:  Het najaar in met 10 gouden tips! Meld U even aan. We wensen U een fijne avond. 


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.