5 april 2006

Door Team Beursfoon op 5-4-2006, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

Goedemorgen, De AEX staat nu op 470.32 een plus van 0.5% Dit omdat de indices op Wall Street hoger eindigden. De S&P futures geven een verdeeld beeld . Op Wall Street sloten de belangrijkste aandelenindices dinsdag licht in de plus, maar beleggers bleven afwachtend tot de komende kwartaalcijfers. Bij gebrek aan macro-economische indicatoren richtten investeerders zich weer op consolidatienieuws. Akzo Nobel heeft een bod uitgebracht van CAD 20,00 per gewoon aandeel voor de overname van het Canadese Sico. De totale overnameprijs bedraagt CAD 295 miljoen ofwel EUR 211 miljoen. Zo maakte het chemiebedrijf voorbeurs bekend. De AEX sloot gisteren op het laagste punt van de dag, maar wel net boven de steun van 467. De AEX heeft nu steun op 469 en 467 en weerstand op 472. Ik ga nu wat kopen, meer op 0900 - 51 51 666, tot zo Michel


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.