30 juni 2006

Door Team Beursfoon op 30-6-2006, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

Goedenavond, de Aex index is zojuist afgesloten op 440.25, een winst van 8.05 punten of 1.86%. De Aex beleefde vandaag een ware zomerdag. De stemming was de hele dag positief. Openingswinst op Wall Street versterkte de goede sfeer. Ook profiteerde de beurs van de gematigde taal van Fed-voorzitter Bernanke. Beleggers waren vooral opgelucht dat ferme taal van Fed-voorman Bernanke na de renteverhoging naar 5,25% uitbleef. Handelaren vatten daardoor het idee op dat het Amerikaanse stelsel van centrale banken mogelijk een pauze inlast. Ook de handel op Wall Street beleefde wederom een goede dag na het hogere slot van donderdag. De handel profiteerde van het nieuws dat de Amerikaanse consumentenbestedingen in mei met 0,4% zijn toegenomen. Al met al toch nog een leuke week waarbij wij onze calls al op winst zien staan en ook met de futures een positief eindresultaat hebben kunnen scoren, terwijl het allemaal zo slecht begon. Ik ben maandag om 08.30 uur weer terug bij U op 0900-5151666. Ik wens U een heel fijn weekend, Michel


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.