AEX lager open, ondanks mooie winsten Wall Street!

Door Team Beursfoon op 2019-01-21, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 509.75 en dat is een winst van 0.01% en ook de andere beurzen in Europa gaan dicht bij huis van start, na winsten op Wall Street. De Dow sloot 1.38% hoger en de Nasdaq won 1.03%, vanwege optimisme over de handelsbesprekingen tussen de VS en China. Maandag is Wall Street vanwege de viering van Martin Luther King Day gesloten.

De beurshandelaren zijn nu optimistisch geworden over de de Amerikaans-Chinese relaties en dat geeft steun aan de handel. De Aziatische beurzen noteerden maandag hoger, de Japanse Nikkei staat 0.20% hoger en de Hang Seng wint 0.60%. De euro/dollar noteerde op 1,1375. De AEX heeft steun op 508 en 503 en weerstand is er op 512. Om 12 uur houden we de Week Forecast en hierin blikken we vooruit naar deze week en bespreken we de grote stijgers en dalers. Kijkt u ook mee om 12 uur? Meldt u hier even aan en zet een vinkje voor 21 januari en klik op registeren. Tot zo.


UPDATE 10:00

" />


UPDATE 15:00

Goedemiddag, de staat op AEX 510.29, een winst van 0.12% en de andere Beurzen in Europa staan verdeeld op de dag dat Wall Street gesloten blijft vanwege de viering van Martin Luther King Day gesloten. Het sentiment word gedrukt door groeicijfers uit China die wijzen op een vertraging. De Chinese economie groeide in 2018 met 6,6 procent, wat het laagste groeicijfer is sinds 1990.

De Brexit staat nu centraal en dat houden we nu scherp in de gaten, maar uiteindelijk heeft de onzekerheid zijn weerslag op de markt. Donderdag geeft Draghi naar verwachting bevestigen dat de vooruitzichten voor de eurozone somberder zijn geworden.

De AEX heeft nu steun op 508 en weerstand op 512 en dat is positief, normaal gesproken gaat Europa op eigenkracht omhoog, als Wall Street gesloten is. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.