Zeer drukke week voor de boeg met veel cijfers

Door Team Beursfoon op 2018-04-23, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 549.71, een verlies van 0.17% en de andere beurzen in Europa gaan lager van start na verliezen op Wall Street vrijdag. De Dow sloot 0.82% lager en de Nasdaq verloor 1.27%. De oplopende rente van Amerikaanse treasuries leidde tot druk op de aandelenmarkten. De Bund Future is aan het verzwakken en de turbo short loopt verder op.

De Aziatische beurzen noteerden maandag lager. De Nikkei staat 0.33% lager en de Hang Seng verliest 0.51%. De euro/dollar noteerde op 1,2274. Philips staat 4% hoger na goede cijfers, men profiteerde in het eerste kwartaal flink van een sterke vraag naar zijn apparatuur voor beeldvorming en diagnose. Ook BinckBank en Basic-Fit kwamen met cijfers.

Binck ziet flink meer orders voorbijkomen en dat is positief en geeft ook steun aan flow traders die later met cijfers komt. Later vandaag komt Alphabet ook met cijfers. Kortom, een zeer drukke week komt er aan. De AEX heeft steun op 548 en weerstand op 553. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo.


UPDATE 10:00


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.