Aex kan steun testen op 525, maar stemming is nog goed

Door Team Beursfoon op 15-11-2018, ook te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwacht patroon:

09:15

Goedemorgen, de Aex index noteert nu op 528.22, een winst van 1.08 punten of 0.20%. De Amsterdamse aandelenbeurs is iets lager begonnen, maar herstelt al snel en we staan weer boven de 528 punten. De andere Europese beurzen openden reeds in het groen. Alle ogen zijn gericht op de ontwikkelingen rond de brexit-deal. Op het Damrak worden de kwartaalberichten van NN Group en SBM Offshore goed ontvangen. Brussel en het Verenigd Koninkrijk hebben een principeakkoord bereikt over van het vertrek van de Britten uit de Europese Unie.

NN Group gaat aan kop bij de hoofdfondsen. De verzekeraar wist zijn resultaat in het derde kwartaal te verbeteren. Vooral met de Nederlandse niet-levensverzekeringen werden goede prestaties behaald. De olieprijs blijft wat onderin hangen en het is dus voor ons even wachten op een dip om in te stappen. Ahold staat alweer rond de 23 euro en kunnen we winst op nemen, verder willen we juist long in de diverse fondsen, tot zo. 


UPDATE 10:00


Wilt u al onze Optie en Future ideeën iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? Waar u maar wilt? Dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via e-mail en SMS, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De personen die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future, Optie en Turbo signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen. Klik hier voor meer informatie over de personen en medewerkers.

Bekijk hier het archief

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.