Copyright

 

Aansprakelijkheid inhoud

Hoewel de inhoud van deze website met de grootste mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunt u er geen rechten aan ontlenen of aanspraken op maken. Eventuele berekeningen op deze site zijn indicatief en aan verandering onderhevig.

Voor wat betreft de Email en Telefonische berichtgeving (SMS) & Whatsapp zijn wij afhankelijk van diverse externe telefoon- en SMS centrales. Hoewel de service een hoge betrouwbaarheid heeft, kunnen we om deze reden een 100% betrouwbaarheid van de berichtgeving niet garanderen. Beursfoon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het niet of te laat ontvangen van informatie door toedoen van derden, telefoon operators of platform leverancier. Tevens geldt dit voor klanten die hun mobiele telefoon niet hebben aanstaan, in het buitenland verkeren met hun mobiele telefoon of als derden zoals de telefoon operator of platform leverancier technische storingen ondervinden.

De Redactie van Beursfoon bestaat uit verschillende journalisten. Zij nemen geen enkele positie in. De analisten handelen en beleggen in verschillende financiële producten. Posities kunnen op elk moment veranderen. De informatie op deze website en in onze Email en SmS/Whatsapp berichten is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

 

Merkenrecht, handelsnaamrecht en portretrechten.

De handelsnaam Beursfoon is geregistreerd in het handelsregister en is gedeponeerd bij het Benelux Merkenregister. De registratie is geldig voor alle Benelux landen. Verder is het verboden om de namen en portretten van onze medewerkers te citeren en / of te publiceren zonder schriftelijke toestemming van de Beursfoon, Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam. Art 19-21 van de Auteurswet. Ook deze zijn gedeponeerd bij het Benelux Merken Bureau. (BmB)

(C)OPYRIGHT 1996 - 2018
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Beursfoon is het niet toegestaan koersgegevens, informatie, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via de diensten van Beursfoon op enigerlei wijze te verspreiden.

Het kopiëren en vermenigvuldigen van teksten, of het inframen van berichten van deze site en/of de berichtgeving uit onze Sms/Whatsapp en/of E-mail berichten is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de Beursfoon, Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam.

Webmasters let op: citeren van deze website is toegestaan, onder vermelding van bron www.beursfoon.nl.

© Beursfoon - Keizersgracht 62-64, 1015 CS Amsterdam - Tel. 020 - 520 68 52

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.